Speciální organizace ČSCH


MVK Lysá nad Labem

02.12.2011 17:38

Ve dnech 26.-27.11.2011 pořádala naše ZO Mezinárodní výstavu koček v prostorech Výstaviště Lysá nad Labem. Byly zde k vidění ušlechtilé kočky snad všech plemen, ale i kočky domácí. V sobotu byla výstava doplněna speciální soutěží želvovinových koček a v neděli předvedli své kočičky mladí chovatelé. Účast v nedělní speciální soutěži mladých chovatelů nás všechny překvapila - oceněno bylo 27 dětí! Plánujeme pro příští rok tuto soutěž zopakovat a věříme, že nejen tato "speciálka", ale i celá výstava, se líbila nejen vystavovatelům, ale i návštěvníkům.

Chtěli bychom touto cestou poděkovat hlavnímu sponzorovi naší výstavy - firmě Royal Canin, dále potom firmě Brit,  Partylite  a Tupperware.

Součástí výstavy byla i pomoc útulkům. Probíhala tombola pro OS Toulavé Tlapky, za jejíž organizaci bychom tímto chtěli poděkovat především naší člence Šárce Güntherové, která celé dva dny s úsměvem nabízela lístečky do tomboly. Výtěžek ve výši........... Kč bude předán OS Toulavé Tlapky a jistě pomůže týraným pejskům a kočičkám přečkat zimu.

 

—————

Zpět